Dé 3 tips voor een gezellige barbecue (ook in de winter)

De winter komt er weer aan en voor de meeste mensen is het barbecue seizoen dan toch wel afgelopen. Maar we ontdekken een nieuwe trend in Nederland. En dat is namelijk de winter bbq! Steeds meer mensen kiezen ervoor om ook in de winter lekker te barbecueën. En zeg nu eerlijk, het is toch ook verdomd lekker! Dus waarom zou je er alleen voor kiezen om die barbecue in de zomer te pakken. Lees onze 3 tips even snel door om er ook in de winter een gezellige barbecue van te maken.

Nodig je beste vrienden uit!

Het is een beetje een open deur intrappen maar we kunnen je adviseren om al je beste vrienden en vriendinnen uit te nodigen. Zo maak je er een gegarandeerde leuke avond van. Vergeet niet om wat warme kleedjes neer te leggen. Je gasten zullen je erg dankbaar zijn! Maar natuurlijk zijn er ook oplossingen om de kou tegen te gaan. Daarom hebben we tip nummer twee klaarstaan!

&nbsp
KokenKoken

Huur of koop heaters

Uit ervaring kunnen we spreken dat de huur of koop van heaters een absolute aanrader is. Je kan je tuin ook winddicht maken zodat de warme lucht lekker voor jullie blijft en niet direct weggaat. We begrijpen dat je niet direct geld klaar hebt liggen om heaters te kopen. Daarom kan je ze ook heel eenvoudig afhuren. Maar wil je nu echt een super indruk maken op jouw beste vrienden? Lees dan onze tip nummer drie snel door!

Barbecue laten organiseren

Laat alles uit handen vallen! Je kan ook gewoon een winter barbecue laten organiseren waar bijvoorbeeld de huur van de heaters, bestek en aankleding gewoon bij zit. Daarnaast zal de professionele kok jullie voorzien van de lekkerste maaltijden.

Reserveren maar

Nu heb je waarschijnlijk direct die telefoon al in je handen om een winter bbq in Den Haag of omgeving te reserveren. Ondanks dat ze alles voor je regelen moeten we er wel bij zeggen dat je toch nog eerst even al je vrienden zelf moet uitnodigen. Dat doen ze namelijk niet voor je.
&nbsp
KokenKoken

LloydS

Geef een antwoord