Adverteren

Adverteren waar de BBQ doelgroep zich bevindt, dan zit je hier helemaal goed.

Nergens vindt je grotere barbecue liefhebbers dan op BBQ.nl. Of u nu een webshop heeft of een cateringbedrijf, wij kunnen u op verschillende plekken op de site ruimte geven om te adverteren. Na uw aanvraag zullen wij u de verschillende advertentie mogelijkheden aanbieden. Hieronder vindt u verschillende advertentie mogelijkheden. Klik Hier voor het advertentie aanvraag formulier.

 BBQ advertentie mogelijkheden

BBQ-advertentie-1.4

1. BBQ widget display

In de categorie BBQ winkels, BBQ merken, BBQ kopen, over BBQ en Blog, is ruimte om hier te adverteren. het is een prominente positie die veel display ruimte heeft. Hij springt in het oog, waardoor je goed opvalt. Het is een perfecte locatie voor video streaming, inschrijfformulier of een andere creatieve reclame uiting.

 

 

BBQ-advertentie-1.1

2. BBQ header advertentie

Om echt de aandacht te trekken, kies dan de header positie. Deze advertentie komt op elke pagina terug en zorgt er dus voor dat je altijd in beeld bent. Het is de meest prominente positie die je kan krijgen met veel display ruimte.

 

BBQ-advertentie-1.3

3. Onder menu advertentie

Dit is een advertentie ruimte die zich direct onder het menu bevindt. Het is een display ruimte die een subtiele vermelding van uw reclame uiting geeft.

 

BBQ-advertentie-1.6

4. bericht advertentie

Uw reclame uiting tussen de berichten door. Een zéér opvallende advertentie waar niemand omheen kan. Uw reclame uiting wordt midden op de pagina geplaatst, tussen de andere teksten. U kunt er voor kiezen om er een nieuws bericht van te maken, alsof het een post is van BBQ.nl of u kunt hier een afbeelding plaatsen. die u zelf wilt.

BBQ-advertentie-1

5. logo advertentie

De kleinste advertentie ruimte die wij aanbieden. Door middel van een tekst link of een logo/ reclame uiting kunt u hier de aandacht trekken.

 

 

6. BBQ nieuws advertentie

Wilt u een commerciële nieuws advertentie, dan wordt deze altijd bovan aan getoond bij onze nieuws items. Deze advertentie zal in de look and feel van BBQ worden opgemaakt, waardoor dit niet op een advertentie lijkt. U zou bijvoorbeeld een nieuws item kunnen schrijven over een nieuw product, uw catering bedrijf of het evenement wat binnenkort gaat plaats vinden. Wij zorgen dat hier verschillende links in staan naar uw landingspagina.

7. BBQ agenda advertentie

Wilt u een commerciële advertentie plek aanvragen in onze agenda, dan zorgen wij er voor dat uw advertentie altijd als eerste eruit springt. Bezoekers kunnen op uw evenement/ advertentie klikken, waarbij deze op een pagina komt met alle informatie over dit evenement. Hier kan je een inschrijfformulier kwijt of een directe link naar uw eigen website.

8. Eerste reactie advertentie

Onder elk nieuws item kan er gereageerd worden. Dit is een mooie plek om te adverteren. Je weet dat de bezoekers echt interesse hebben en willen reageren. Willen zij reageren, dan zien zij eerst uw advertentie.

9. BBQ forum advertentie

De echte BBQ freaks en amateurs bevinden zich op het forum. Hier komen vraag, antwoord en aanbod op één plek samen. Wil je opvallen bij de doelgroep die het meest geïnteresseerd is in barbecuen, dan moet je hier zijn.

 

 


 

Geef een reactie