Amerikaanse barbecue

Amerikaanse barbecue

Een Amerikaanse barbecue wordt natuurlijk gekenmerkt door het bakken van hamburgers. Hier is het hele barbecue fenomeen mee begonnen en wordt nog steeds in grote mate over de hele wereld gedaan. Bij een Amerikaanse barbecue moet je eigenlijk ook meteen denken aan grote hoeveelheden, grote stukken vlees, veel drank en veel andere etenswaren. Alles moet dus groot en veel zijn. Heel veel grote, dikke biefstukken en hamburgers zijn dan ook niet weg te denken bij een Amerikaanse barbecue. Het zal je dan ook niet verbazen dat de zogenaamde Amerikaanse barbecue standaard een groot formaat heeft en iets weg heeft van een buiten keuken. In de typisch Amerikaanse manier van barbecuen bestaan twee basistechnieken: snel grillen op direct hoog vuur of juist heel langzaam op lage temperatuur. En waar kan dat beter mee dan met een grote Amerikaanse barbecue. Deze is gemaakt om die grote steak of hamburger mee te grillen. De Amerikaanse bbq onderscheid zich door de speciale rookafvoer waardoor een andere smaak aan het vlees wordt gegeven. Dus wil je op de Amerikaanse manier barbecuen en vooral grote spareribs, hamburgers en steaks op de barbecue willen leggen, dan is die grote Amerikaanse barbecue echt iets voor jou!

Geef een reactie