BBQ kopen

Klik hier om door te gaan naar alle bbq’s! 

Introductie BBQ kopen

Ben je van plan om een bbq te gaan kopen? Dan ben je bij BBQ.nl aan het juiste adres. Op de pagina bbq kopen vind je alle informatie omtrent de aanschaf van een bbq. Wij zullen je stap voor stap begeleiden naar de bbq die het best bij jou wensen en voorkeuren past. Op bbq kopen gaan wij in op de verschillende barbecue methodes en de merken die deze barbecues aanbieden. Het gaat hier om 3 verschillende bbq methodes: gas bbq kopen, elektrische bbq kopen en houtskool bbq kopen. Op deze pagina zullen wij jou alle voor- en nadelen van de verschillende barbecue manieren uitleggen. Wij gaan in op de bbq smaak, bbq veiligheid (brandveiligheid) en het gemak. Zo brengt bijvoorbeeld een houtskool bbq meer risico’s met zich mee als het om brandveiligheid gaat dan een gas bbq. Een houtskool bbq blijft namelijk nog lang nagloeien. Daarnaast is de smaak van de houtskool bbq weer authentieker dan die van een gas bbq. Aan de hand van deze informatie en tips zal je een goede keuze kunnen maken voor het kopen van een bbq. Wij zullen je tevens de beste en voordeligste verkoop punten wijzen. Wij hopen dat je veel hebt aan de pagina bbq kopen en wij wensen jou namens het hele BBQ.nl team enorm veel BBQ plezier!

Informatie gas bbq kopen

Gas bbq kopen? Gas bbq’s zijn er in verschillende uitvoeringen. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over de gas bbq. Bij bbq kopen vertellen wij alles over de gas bbq van o.a  Boretti, Broil King en Patton en de gas bbq’s van Weber, Outdoorchef, en Campingaz. Meer weten over alle gasbarbecues en weten welk type gas bbq geschikt is voor jou? Hieronder vind je alle belangrijke informatie over gasbarbecues.

Verschillende formaten gas bbq’s

Gasbarbecues zijn fantastische fornuizen, ze zijn er in alle soorten en maten. Er zijn grote gasbarbecues, ook wel de buitenkeuken genoemd. De kleinere modellen worden meestal gebruikt voor op de camping, boot, balkon of gewoon in de tuin.

Brandveiligheid

Een gas bbq is veiliger dan bijvoorbeeld een houtskool bbq. De reden hiervoor is dat een gas bbq sneller is afgekoeld dan een houtskool bbq. Daarnaast slaat een gas bbq geen vonken uit en een houtskool bbq wel. Mocht een gas bbq omvallen dan draai je snel het gas dicht, maar wanneer dit gebeurt bij een houtskool bbq dan ligt alles onder de gloeiende kolen en is er een groter brandgevaar.

Fantastische gerechten bereiden op de gas bbq

Gasbarbecues zorgen voor fantastische gerechten, een echte smaaksensatie. De smaak van de gasbarbecue is helder! Een groot voordeel van de gas bbq is dat de temperatuur goed te bedienen is door middel van het regelen van de toevoer van het gas. Daarom zal het vlees niet snel aanbranden op de gas bbq.

Barbecue schoonmaken

Een groot voordeel van de gas bbq is dat deze gemakkelijk te reinigen zijn. Wanneer de bbq is afgekoeld kan deze gemakkelijk uit elkaar worden gehaald en de bbq onderdelen schoon worden gemaakt.

Welke merken verkopen gas bbq’s:

 1. Weber

 2. Boretti

 3. Campingaz

 4. Cadac

 5. Outdoorchef

 6. GardenGrill

 7. GrandHall

 8. Patton

 9. Barbecook

Bent je er uit? Wanneer je een gas bbq wilt kopen adviseren wij je de bbq te bestellen bij een van onze geselecteerde winkels, deze winkels vind je hier. Een van de voordelen van het bestellen van een gas bbq bij een van onze geselecteerde barbecue specialisten is dat de bbq direct bij je thuis wordt bezorgd. Geen brandstof kosten, de beste prijs en zo’n zware bbq kan je beter laten bezorgen.

Informatie over Elektrische bbq kopen

Er zijn verschillende type barbecues. Ben je opzoek naar een nieuwe BBQ? Misschien is de elektrische bbq wat voor jou. De voornaamste reden om een elektrische bbq te kopen is dat hij heel snel warm is en gemakkelijk schoon te maken is. Bekende merken die elektrische barbecues verkopen zijn: Weber, Barbecook en Grandhall. Om een duidelijk beeld te krijgen van elektrische bbq’s zullen wij hieronder informatie verschaffen over de elektrische bbq.

Krijg  je op een elektrische bbq een echte barbecue smaak?

Het antwoord is bijna altijd JA. Tegenwoordig kunt u met handige tools zoals een cederhouten bbq plankjes de authentieke bbq smaak goed evenaren. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het ”bbq effect” verdwijnt bij een elektrische bbq.

Gemakkelijk schoonmaken

De elektrische bbq is heel gemakkelijk te reinigen. De elektrische bbq koelt snel af en is eenvoudig te demonteren zodat je de separate delen van de bbq kunt schoonmaken. Je kunt dus zonder zorgen over een moeilijk schoon te maken bbq de elektrische bbq kopen.

Snel op temperatuur

Wat misschien wel het grootste voordeel is van een elektrische bbq kopen is dat de barbecue snel warm is. Wanneer je de elektrische bbq in het stopcontact heeft gestopt duurt het ongeveer 2-5 minuten voordat de bbq op temperatuur is. Omdat de elektrische bbq op stroom werkt hebben de weersomstandigheden nauwelijks invloed op de bbq en is de temperatuur constant.

Geen gas, aanmaakblokjes of houtskool

Wanneer je een elektrische bbq koopt hoef je je geen zorgen meer te maken over de brandstof voor jou barbecue. Stop de stekker in het stopcontact en bbqen maar!

Nadelen elektrische bbq

Er zijn bijna geen nadelen te bedenken bij een elektrische bbq. Het enige wat af en toe lastig kan zijn is dat je wel een stopcontact nodig hebt. En als je bbq ver in de tuin staat moet je een verlengsnoer hebben.

Bestellen?

Een van de voordelen van het bestellen van een elektrische bbq bij een van onze geselecteerde bbq specialisten is dat de bbq direct bij jou thuis wordt bezorgd. Geen brandstof kosten, de beste prijs en het gemak van bestellen vanuit huis. Ga snel naar het BBQ winkel overzicht en zoek de bbq uit die bij jou past! Klik hier om naar het bbq winkel overzicht te gaan.

Informatie houtskool bbq kopen

Ben je van plan een houtskool BBQ te kopen maar zie je door alle bbq’s het bos niet meer? Wij helpen je graag verder. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste houtskool bbq te kopen. Bekende houtskool bbq merken zijn: Weber bbq, Barbecook bbq, outdoorchef en natuurlijk de Big Green Egg bbq.

Houtskool / briketten bbq’s

We hebben inmiddels de gas bbq en de elektrische bbq behandeld en als kers op de taart is hier de houtskool bbq! De houtskool of ook wel briketten bbq genaamd is de originele nostalgische bbq. Met deze barbecues kan je genieten van de geur van houtskool gecombineerd met het overheerlijke gegrilde vlees of groente. De houtskool of briketten bbq is de barbecue voor mensen die een bourgondisch leven lijden. De echt bbq’er kiest voor een houtskool bbq. De briketten bbq is de traditionele bbq!

Indirect grillen

Tegenwoordig zijn de houtskool barbecues waarmee je indirect kan grillen erg populair. Door het indirecte grillen wordt eten op een gezonde manier gegaard en zijn de vervelende vlammen en onaangename geuren ook verdwenen. Het perfecte voorbeeld hiervan is de Big Green Egg BBQ. Deze houtskool bbq wordt vaak gebruikt door professionals.

Verschillende houtskool of briketten bbq merken

De uiteindelijke keuze welke bbq je gaat kopen hangt helemaal af van wat je met de bbq gaat doen. Hieronder hebben wij een aantal goede (houtskool) bbq merken opgesomd:

 • Barbecook houtskool barbeques

 • Big Green Egg houtskool barbeques

 • Outdoor chef houtskool barbeques

 • Weber houtskool barbeques

Bestellen

Een van de voordelen van het bestellen van een houtskool bbq bij een van onze geselecteerde bbq specialisten is dat de bbq direct bij jou thuis wordt bezorgd. Geen brandstof kosten, de beste prijs en zo’n grote houtskool bbq kan je beter laten bezorgen. Ga snel naar het BBQ winkel overzicht en zoek de houtskool bbq uit die bij jou past! Klik hier om naar het bbq winkel overzicht te gaan.

 

Klik hier om door te gaan naar het barbecue winkel overzicht 

 

Geef een antwoord