BBQ Pit Boys – 3 geroosterde varkens

3 geroosterde varkens op de BBQ

De BBQ Pit Boys roosteren “laag en langzaam” 3 hele varkens en serveren dat met een aantal van hun favoriete ingrediënten waaronder, barbecue bonen, groene bonen en pepers, aardappelsalade, mais brood, toastjes, kersen en nog veel meer!

 

varken

Aanschouw de barbecue skills van de Pit Boys in dit filmpje. http://www.youtube.com/watch?v=6w3AVSNzxT4 Naast varkens zijn de Pit Boys gespecialiseerd in veel meer soorten BBQ Stijlen en kunnen zei nagenoeg alles wat eetbaar is klaarmaken op de barbecue. Zie ook hoe de Pit Boys een alligator en chicken beer breast bereiden.

BBQ Pit Boys – Chicken Beer Breasts

BBQ Pit Boys tonen de basistechnieken van het oude Barbecuen en grillen, inclusief al het gereedschap dat je nodig hebt. Ze laten zien hoe je stukken vlees moet selecteren voor de smoker of grill, en wanneer je het beste gebruik kunt maken van de “low and slow”, de directe en indirecte methode van verwarming. Vervolgens moedigen ze je aan om te experimenteren met hun klassieke “makkelijk te doen” recepten door het toevoegen van je eigen favoriete kruiden, rubs, marinades en sauzen. Vergeet het eten van die droge, smaakloze, en taaie kippen borsten. Alles wat je moet toevoegen is wat bier. Nu praten we over botloze gegrilde kip borsten zonder vel en waar het vocht naar buiten komt en heerlijk zacht is iedere keer. Het is echt gemakkelijk om klaar te maken, zo laten de BBQ Pit Boys zien. http://www.youtube.com/watch?v=u6O-NaUXKXY Wat heb je nodig?

 • 6 – ½ botloze kipfilet
 • 1 kopje BreadCrumbs (de BBQ Pitboys gebruikten Italiaanse stijl)
 • 1 kopje Panko broodkruimels
 • ½ kopje geraspte Parmezaanse kaas
 • ¼ kopje rijstmeel
 • 6 geplette teentjes knoflook
 • 1 gesnipperde ui
 • 1 theelepel cayennepeper
 • 1 theelepel zout
 • 1 theelepel zwarte peper
 • ½ kopje karnemelk (gekweekte)
 • 2-12oz (56,7 – 340,2 gram) flessen van je favoriete bier

Combineer bier, uien, knoflook, cayennepeper, karnemelk, zout & peper. Marineer de kipfilets in de marinade gedurende tenminste 4 uur. Combineer broodkruimels, bloem, en zout & peper. Bestrooi de gemarineerde kip borsten goed en plaats ze op de bakplaat. Bak de kip borsten indirect bij 180-190 graden op je BBQ grill. Voeg spek en kaas toe net voor het opdienen.

BBQ Pit Boys bereiden alligator

De BBQ Pit Boys tonen de basistechnieken van het oude Barbecuen en grillen, inclusief al het gereedschap dat je nodig hebt. Ze laten zien hoe je stukken vlees moet selecteren voor de smoker of grill, en wanneer je het beste gebruik kunt maken van de “low and slow”, de directe en indirecte methode van verwarming. Vervolgens moedigen ze je aan om te experimenteren met hun klassieke “makkelijk te doen” recepten door het toevoegen van je eigen favoriete kruiden, rubs, marinades en sauzen. Gemakkelijk heerlijk eten wordt gewoon niet beter dan dit! In het onderstaande filmpje bereiden de BBQ Pit Boys een 5 voeter alligator, gevuld met rivierkreeften en andouille worst met maisbrood. Ze serveren de alligator met gebakken oesters en staarten van rivierkreeften op een Po Boy Sandwich (submarine sandwich uit Louisiana). De Alligator, andouille worst en rivierkreeftstaarten werden geleverd door vrienden van de Pit Boys uit Lousiana.   De BBQ Pit Boys showen hun skills!