Over BBQ.nl

BBQ is het platform voor BBQ gebruikers en BBQ geïnteresseerden.

Wij bieden hier alle informatie die je nodig heeft voor een geslaagde barbecue. Dit begint bij de aanschaf en eindigt bij het schoonmaken en opbergen van uw BBQ. Alles komt aan bod. Type barbecues, BBQ webshops, accessoires, BBQ gerechten, catering, huren van een barbecue, aansteken, schoonmaken en natuurlijk ons forum.

BBQ Forum

Het BBQ forum is er voor elkaar. Vraag, antwoord en aanbod komen hier op één plek bij elkaar. 10 mensen weten meer dan 1, dus waarom stel jij je vraag niet meteen op het forum en krijg van verschillende expert advies. Heb je iets in de verkoop, plaats het op ons forum waar alle BBQ geïnteresseerden te vinden zijn.

BBQ winkels

Van plan om een BBQ te kopen, kijk dan eens welke verschillende online barbecue winkels er zijn bij BBQ winkels. Hier hebben wij overzichtelijk de verschillende online aanbieders op een rij gezet. Ook vind je daar de top 3 beste barbecue webwinkels.

BBQ catering

Wil je een BBQ regelen, maar je hebt geen zin om zelf de chef kok uit te hangen? Regel dan een BBQ catering. Stuur ons een mail met daarin de volgende gegevens: locatie, aantal personen, budget per persoon, incl. of excl. drank, aantal vegetariërs en het soort barbecue maaltijd die u zelf in gedachte heeft. Wij nemen dan contact met u op om de details te bespreken. Stuur uw  aanvraag naar info@bbq.nl met als onderwerp: BBQ catering + (eigen invulling)

BBQ agenda

Altijd op de hoogte blijven van de laatste barbecue evenementen? Check dan onze BBQ agenda. Wanneer u op de pagina komt, wordt de agenda geladen, waarbij je overzichtelijk kunt zien welke demo’s er zijn en andere barbecue evenementen.

 

Geef een reactie