2 stuks 4cookz XL rookplank BBQ / Kamado – cederhout – 19x40cm – PEFC

29,95

Ga Naar bol.com NL
Artikelnummer: 501286240601 Categorieën: ,

Cederhouten Rookplanken van 4cookz zijn gemaakt Canadees PEFC gecertificeerd, dus duurzaam hout. Zo weet je dat je goed, onbehandeld hout hebt.
De plank kan worden gebruikt in alle soorten grotere BBQ’s . In verband met de maat Ideaal voor de Kamado’s Large en XL.
Geleverd per 2 planken in één verpakking.
Verkrijgbaar in de maat 19x26cm of 19x40cm
Eeuwenlang hebben Indianen CedarWood planken gebruikt om vis, gevogelte en wild op te bereiden.
Langzaamaan wordt het nu ook weer ontdekt door BBQ-ers en. Niets voor niets want Cedarwood geeft je barbecue gerechten een volle, houtachtige, licht zoete rooksmaak mee. Cedar past hierdoor uitstekend bij vette vis, rood vlees en groenten.
De op cedar gegrilde zalm is verreweg het meest bekend en is niet zonder reden een favoriet voor velen. Maar Dit is zeker niet de enige manier om het te gebruiken. Probeer eens wat groente op de rook plank, of mooi rood vlees. Je zult versteld staan van de heerlijke rooksmaak.
De planken zijn bedoeld voor meermalig gebruik: voor het gebruik moet je ze minimaal een uur in water leggen totdat deze volledig verzadigd zijn. De natte plank leg je op de warme BBQ boven het vuur waardoor ze zullen gaan roken en zo al je gerechten heerlijk laten geuren.
Na het gebruik is de onderkant deels verbrand, maar je kunt er zeker nog meerdere keren op bereiden.
Deste langer en op lagere temperatuur het gerecht bereidt wordt op de houtplank hoe intenser de smaak van het hout in het gerecht komt.
Verkrijgbaar in 2 maten
Wat is PEFC?
PEFC is een wereldwijde non-profit organisatie voor bevordering van duurzaam bosbeheer. Het doel van PEFC is dat uiteindelijk alle bossen in stand worden gehouden en op een goede manier worden beheerd. Door middel van certificering van bosbeheer kunnen boseigenaren laten zien dat zij hun bos volgens de eisen van PEFC beheren. Uit een gecertificeerd bos kan PEFC gecertificeerd hout worden geoogst. Chain of Custody gecertificeerde bedrijven verderop in de keten kunnen dit hout verwerken in PEFC gecertificeerde producten.

Ean

7436939067082

Merk

4cookz

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Brand

4cookz

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2 stuks 4cookz XL rookplank BBQ / Kamado – cederhout – 19x40cm – PEFC” te beoordelen