ATAG HI7271M – Inductie kookplaat – zwart glas

1.339,00 825,00

Ga Naar bol.com NL
Artikelnummer: 501296249035 Categorieën: ,

Met de Atag HI7271M kun je in zeer korte tijd jouw pan verhitten dankzij de turbo boost-stand op alle zones en een unieke 110% permanent vermogensstand.
Automatische panherkenning Vrijwel alle inductiekookplaten zijn voorzien van automatische panherkenning. Als een pan op een kookzone wordt gezet, licht automatisch de bijbehorende bediening op en wordt de zone al in standby stand gezet. Nu hoeft u alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen. Hiermee is de kookplaat nog intuïtiever; het is altijd meteen duidelijk welke bedieningsunit bij welke kookzone hoort en de kookzone hoeft niet apart ingeschakeld te worden.
Touch Control Met de Touch Control bedient u de inductiekookplaat door middel van tiptoetsen. U gebruikt deze tiptoetsen om de warmtestand in stappen te regelen of de ‘boost’ stand te activeren, waarmee uw gerechten extra snel klaar zijn. Met de Fast Forward functie regelt u in drie stappen per keer het vermogen.
Digitale timers Tijd en timing zijn van groot belang voor culinaire hoogstandjes. De inductie- en keramische kookplaten van ATAG zijn voorzien van digitale timers om de kooktijd te programmeren of de verstreken kookduur af te lezen. Als de ingestelde kooktijd is verstreken, schakelt de kookzone automatisch uit. De timer kan ook als onafhankelijke kookwekker gebruikt worden.
Pauzetoets Alle inductiekookplaten van ATAG met Touch Control en Iris Slide Control® zijn voorzien van een pauzetoets. Als bijvoorbeeld de deurbel gaat, kunt u snel reageren. Eén druk op de pauzetoets en de zone schakelt standaard naar een zeer laag vermogen (stand twee).
Automatische programma’s Bijna alle inductiekookplaten beschikken over automatische programma’s voor water koken, bakken, braden, wokken, sudderen, warmhouden en grillen. Deze programma’s zorgen ervoor dat u altijd met de juiste temperaturen kookt. Doordat vet niet wordt oververhit, kookt u gezonder.
Sudderen en warmhouden U suddert en houdt warm met de temperatuurgestuurde automatische sudder- en warmhoudfuncties. Deze functies zorgen voor de meest constante en ideale temperatuur die nodig is voor het échte sudderen (tussen 90 – 100 °C) en warmhouden (+/- 70 °C) van uw gerecht.
De turbo boost is als volgt ingedeeld: 3700 W boost linksvoor, 3000 W rechtsvoor en rechtsachter en 2200 W linksachter. Deze kookplaat is ook voorzien van veiligheidsvoorzieningen waaronder een timer, een kinderslot en een restwarmte indicatie. De timer zorgt ervoor dat je gerechten niet zomaar aanbranden, want als je de timer instelt, geeft de kookplaat een melding wanneer de tijd is verstreken. Er is ook een menu voor automatische programma’s zoals aankoken, sudderen, warm houden, wokken, braden en grillen.
5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op atagservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

Ean

8715393113429

Kleur

Zwart

Merk

ATAG

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Brand

ATAG

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ATAG HI7271M – Inductie kookplaat – zwart glas” te beoordelen