Big Green Egg BBQ – Asschep

44,85

Ga Naar bol.com NL
Artikelnummer: 500200085207 Categorieën: , ,

Ash Removal Pan – Big Green Egg
Bij het grillen op de Big Green Egg laat houtskool uiteraard as achter. Door dit weg te halen met de Ash Tool en op te vangen met de Ash Removal Pan stroomt de lucht makkelijker door de Big Green Egg. En die zuurstof en luchtstroom zijn nodig om jouw Egg snel op temperatuur te krijgen én te houden. De Pan past perfect bij de opening van de luchtregelaar om het morsen van as te voorkomen, zodoende kan je met de Ash Tool gemakkelijk de weg vrij maken.
Pluspunten:
Ideaal in gebruik met de Big Green Egg Ash Tool
Must have voor de Big Green Egg
Makkelijk in gebruik
Minpunt:
Niet geschikt voor de vaatwasser
Big Green Egg is het enige keramische kooktoestel dat is vervaardigd van uniek door NASA ontwikkeld keramiek. Dit heeft extreem isolerende eigenschappen en weerkaatst warmte, waardoor wamtegolven ontstaan die een bijzondere smaakinvloed hebben op de ingrediënten en gerechten. Door de isolerende eigenschappen hebben externe buitentemperaturen geen enkele invloed op de temperatuur binnen de Big Green Egg.
Bij Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit! Het design en het gebruikte materiaal geeft de Egg niet alleen zijn iconische uitstraling, maar zorgt ook voor een essentiële en constante air flow. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en een zeer efficiënt gebruik van het houtskool. De smaak van de beste producten die, door deze op de Egg te garen, zullen een zeer bijzonder en gewaardeerd smaakaccent krijgen. De Big Green Egg maakt het mogelijk om gezond en verantwoord te koken.

Ean

0665719106049

Kleur

Zwart

Merk

Big Green Egg

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Brand

Big Green Egg

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Green Egg BBQ – Asschep” te beoordelen