Big Green Egg BBQ – Houtsnippers CHERRY

20,95

Ga Naar bol.com NL

Rooksnippers Cherry – Big Green Egg
Voor het toevoegen van een pure en natuurlijke rooksmaak bij het roken en barbecueën!
Hoe werkt het? Voor een lichte rooksmaak voeg je wat houtsnippers toe aan de kolen voordat de Big Green Egg wordt aangestoken. Voor een meer intense rooksmaak laat je de houtsnippers eerst zo’n 30 minuten weken in water, wijn, of een andere gekruide of op smaak gebrachte vloeistof, en voeg je ze dan toe aan de kolen.
Pluspunten:
Voegt extra smaak toe aan gerechten
Zeer geschikt voor wild, lam en gevogelte
100% natuurlijke houtsnippers zonder kunstmatige of chemische toevoegingen
Minpunt:
Kleine hoeveelheid
Big Green Egg is het enige keramische kooktoestel dat is vervaardigd van uniek door NASA ontwikkeld keramiek. Dit heeft extreem isolerende eigenschappen en weerkaatst warmte, waardoor wamtegolven ontstaan die een bijzondere smaakinvloed hebben op de ingrediënten en gerechten. Door de isolerende eigenschappen hebben externe buitentemperaturen geen enkele invloed op de temperatuur binnen de Big Green Egg.
Bij Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit! Het design en het gebruikte materiaal geeft de Egg niet alleen zijn iconische uitstraling, maar zorgt ook voor een essentiële en constante air flow. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en een zeer efficiënt gebruik van het houtskool. De smaak van de beste producten die, door deze op de Egg te garen, zullen een zeer bijzonder en gewaardeerd smaakaccent krijgen. De Big Green Egg maakt het mogelijk om gezond en verantwoord te koken.

Ean

0665719113979

Kleur

Bruin

Merk

Big Green Egg

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Brand

Big Green Egg

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Green Egg BBQ – Houtsnippers CHERRY” te beoordelen