BioLite Firepit

249,95

Ga Naar bol.com NL
Artikelnummer: 501147217550 Categorieën: ,

BioLite Firepit content
Met de Biolite Firepit geniet je van de warmte, de geur, het geknetter en het gevoel van een houten kampvuur, zonder enige rook. Met capaciteit voor maximaal 4 standaard houtblokken, creëert de BioLite FirePit een super efficiënt vuur door middel van de gepatenteerde luchtstroomtechnologie. Bovendien geeft de Firepit u een uniek kijkje in het vuur door het raster van X-Ray gaas, waardoor 360 ° zicht mogelijk gemaakt wordt. Til het brandstofrek op en gooi houtskool in het vuur om de FirePit om te toveren tot een grill, compleet met een meegeleverd grillrooster. Regel handmatig of op afstand de grootte van je vlammen met de gratis Bluetooth-app.
Eigenschappen:
1. USB oplaadbaar Powerpack
Met een accupack van 10.400 mAh blaas je tot 24uur lang extra zuurstof in de Firepit. De afneembare ventilator is op te laden via USB of doorgebruik van de Solar Carry Cover (apart verkrijgbaar)
2. Luchtjets verbeteren verbranding
51 luchtjets injecteren het vuur met zuurstof aan de onderkant en zijkanten van de Firepit. Dit zorgt voor een meer uniforme temperatuur en een betere verbranding met minder rook.
3. Opvouwbaar
De Biolite Firepit is eenvoudig mee te nemen door de inklapbare poten. Gecombineer met de Solar Carry Cover (apart verkrijgbaar), bent u binnen no-time klaar om de Firepit mee te nemen van de achtertuin naar het strand.
4. Grillrooster
Grill maaltijden in hibachi-stijl met behulp van het verwijderbare grillrooster. De brandstofrail kan worden aangepast aan twee soorten brandstof: hout of houtskool.
5. X-ray gaas
De Firepit geeft u een uniek kijkje in het vuur door het raster van X-Ray gaas, waardoor 360 ° zicht mogelijk gemaakt wordt.
6. Bluetooth-integratie
Je kunt die ventilatorintensiteit rechtstreeks vanuit de PowerPit’s powerpack regelen of vanuit je hand met de gratis BioLite Energy App voor Android en iOS.
Batterijduur Powerpack
Fan laag: 24 uur
Fan medium: 10 uur
Fan hoog: 5 uur
BioLite FirePit
Dimensies
Poten uitgeklapt: (LxBxH) 68.6 x 33 x hoog cm
Poten ingeklapt: (H) 26.7 cm
Brandstof
Hout of houtskool
Gewicht
8.98 kg
Output
USB A
Inputs
Micro USB
Gratis Bluetooth App voor iOS 10.0+ en Android 4.3+
In de doos:
FirePit
Grill rooster
Brandstof rek
Regencover
USB A naar Micro USB kabel

Ean

0853290004568

Kleur

Zwart

Merk

BioLite

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Brand

BioLite

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BioLite Firepit” te beoordelen