De vegetarische slager – het kookboek

32,95

Ga Naar bol.com NL
Artikelnummer: 501373378890 Categorieën: ,

De zegetocht van de eerste vegetarische slager nu in boekvorm!
Sinds de opening van zijn flagshipstore in Den Haag in oktober 2010, timmert Jaap Korteweg met zijn Vegetarische Slagerij hard aan de weg. De vleesvervangende producten, gemaakt van lupinebonen, zijn niet van echt vlees te onderscheiden en het concept heeft inmiddels breed navolging gekregen. Ruim een jaar na de opening van de winkel zijn de producten van de vegetarische slager via ruim vijftig verkooppunten in heel Nederland verkrijgbaar. De Vegetarische Slager is nog voor z’n eerste verjaardag bekroond met de Hart-Hoofdprijs van Triodos Bank en is bezig aan een zeer snelle opmars!
De Vegetarische Slager – het kookboek staat boordevol met recepten, tips en inspiratie om de eigentijdse vleesvervangers te verwerken in gerechten. Uiteraard komen de succesrecepten voor de Spicy no tuna-tonijnsalade, de yakitorispiesjes en de oer-Hollandse gehaktbal aan bod, maar daarnaast biedt het kookboek verrassende eyeopeners voor het gebruik van de producten van De Vegetarische Slager.
De Vegetarische Slager is het geesteskind van Jaap Korteweg. Korteweg is biologisch akkerbouwer en werkte samen met een topkok, een conceptmaker en een wetenschapper aan deze Vegetarische Revolutie. Ze hebben elkaar gevonden in de gedachte dat plantaardige vleesvervangers spectaculair moeten zijn van structuur, bite en smaak. Hun grote ideaal is om vleeseters te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meer dagen achterwege laten.

Ean

9789045200941

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De vegetarische slager – het kookboek” te beoordelen