“Gerber tang voor het vissen Magniplier 7.5″” – Zwart met Oranje”

104,95

Ga Naar bol.com NL
Artikelnummer: 501915461077 Categorieën: , , ,

“De Magniplier van Gerber is één van de nieuwste tools van Gerber die speciaal op het vissen zijn gericht. Een mooie duurzame tang voor het vissen.De Gerber tang voor het vissen Magniplier 7.5″” – Zwart is een duurzame tang van Gerber die ontworpen is voor tijdens het vissen. De vingergrip biedt maximale controle en de ergonomische triggergrip is versprongen om het zicht op krappe plaatsen te houden. De vergrendeling door de duim en de symmetrische bevestigingspunten zorgen voor een veilige opslag en vervoer.
Een tang voor het vissen is niet nieuw maar nu Gerber hem heeft bekeken en aangepast met de ergonomie worden kracht en controle geoptimaiseerd met eenvoudige aanpassingen in de tang.
Met de Bearhand Control ™ zorgt Gerber voor een stevige zelfverzekerde grip, en die zal je nodig hebben met het roofvissen! Het ergonomische besturingssysteem zet de kracht van de hand om in kracht die je in de tool goed kunt gebruiken. De ruimte tussen de handvatten is doelgericht aangepast en geoptimaliseerd om aan te grijpen waar de hand het sterkst is voor maximale kracht. Daarnaast is de speciale extra grote inkeping voor je vinger geïntegreerd voor extra stabiliteit. En als laatste is de tang uit de lijn voor een betere zichtlijn en controle bij het verwijderen van de haak uit de bek van de vis.
Het warm gesmede aluminium heeft een ongeëvenaarde sterkte en een ergonomische ontwerp. De tool is voorzien van een speciaal locking systeem waardoor de tang niet onverwachts kan openen als je onderweg bent of aan het vissen bent.
De kaken van de tang zijn los te vervangen of te verwisselen door de bevestigingspunten aan de buitenzijde van de tang. Ook de hardmetalen delen van de kniptang zijn vervangbaar. Voor het onderhoud spoel je de tang na gebruik met zoet water en droog je hem grondig met een schone handdoek. Regelmatig olie op de scharnieren en bewegende delen aanbrengen hoort er natuurlijk ook bij.
Een echte tool die gebouwd is voor het avontuur. Als je op zoek bent naar een innovatieve vistang heb je hem gevonden in de Gerber Magniplier.
Wordt geleverd met een koord en een elastisch snoer met D-ring en riemlus om hem goed te kunnen dragen.

Ean

0013658153578

Kleur

Zwart met oranje

Merk

Gerber

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Brand

Gerber

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om ““Gerber tang voor het vissen Magniplier 7.5″” – Zwart met Oranje”” te beoordelen