Ovenbeschermers – BBQ Matje – Grill Mat – BBQ Accessoires – Herbruikbaar en niet-klevend! Set van 2 stuks

14,95

Ga Naar bol.com NL

Ovenbeschermers – BBQ Matje – Grill Mat – BBQ Accessoires – Herbruikbaar en niet-klevend! Set van 2 stuks
Vind jij het ook zo vervelend om telkens de oven, grill of BBQ te moeten schoonmaken nadat ze gebruikt zijn? Wanneer je eten bakt dan zal er altijd wel iets van vet of etensresten achterblijven op de bodem van de oven, het rooster van de oven of de BBQ of in de grill. Hoe langer je dit laat zitten, hoe harder het aankoekt. Gelukkig is er nu een handige oplossing voor dit probleem bedacht, namelijk ovenbeschermers! Dit is eigenlijk een oven matje/BBQ matje/grill matje in 1!
Hoe gebruik je dit matje? Je kunt het matje bijvoorbeeld op de bodem van de oven leggen, op het rooster van de BBQ of onder de grill. Zo vang je alle vetten en etensresten op en hoef je dus alleen het matje schoon te maken!
Deze ovenbeschermers zijn gemakkelijk te reinigen, je kunt ze telkens hergebruiken en makkelijk weer opbergen.
Wat zijn de kenmerken van deze ovenbeschermers?
– Deze ovenbeschermers zijn niet-klevend.
– Het zijn herbruikbaar matjes voor in de oven, grill of op de BBQ.
– Het matje is PFOA-vrij.
– Het oven matje is vaatwasser bestendig.
– Het materiaal waarvan het matje gemaakt is, is Teflon – Zwart.
– De afmeting van het matje is: 44 x 33 cm.
Een super handige keuken gadget, BBQ gadget en grill gadget die eigenlijk niet mag ontbreken in je keukenkastje! Het maakt het leven zoveel gemakkelijker, dus waarom zou je het niet gebruiken? Een schone oven, BBQ of grill door alleen maar een herbruikbare ovenbeschermer te gebruiken. Super eenvoudig toch?
Ken jij iemand die graag de BBQ gebruikt of een stukje vlees op de grill legt? Geef hem of haar dan zo’n handige oven matje cadeau voor nog lekkerder vlees!

Ean

8719874369107

Merk

TrendX

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Brand

TrendX

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ovenbeschermers – BBQ Matje – Grill Mat – BBQ Accessoires – Herbruikbaar en niet-klevend! Set van 2 stuks” te beoordelen