“Trio Voordeel” 3x GlorySmile Houtskool tandpasta voor witte tanden / Teeth Whitening Charcoal + 1x “Gratis Bamboo tandenborstel”

34,85

Ga Naar bol.com NL
Artikelnummer: 500123657580 Categorieën: ,

Bamboo houtskool tandpasta.
De actieve kool (Activated Charcoal) uit de bast van bamboe trekt onzuiverheden aan en bleekt en polijst zo je tanden op een 100% natuurlijke manier. Je maakt dus in alle veiligheid een einde aan plak, vlekjes en oppervlakkige verkleuringen door o.a. wijn, koffie, thee of tabak.
Heel wat mensen zeggen dat ze al na 2 weken een verschil zien!
Deze tandpasta is 100% veilig en natuurlijk.
En helpt niet enkel voor wittere tanden, maar geeft ook een frisse adem.
Hoe werkt actieve houtskool in tandpasta?
Actieve houtskool of actieve kool is een product waar binnen de cosmetische industrie dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Dit berust op een heel simpel natuurkundig fenomeen. De koolstofatomen die zijn verwerkt in de tandpasta – maar bijvoorbeeld ook in diverse reinigende gezichtscrèmes – oefenen een grote aantrekkingskracht uit op andere moleculen. De sterkte van die aantrekkingskracht wordt door diverse factoren bepaald, waaronder de vorm en massa van de moleculen die ermee in aanraking komen. Doordat niet alle moleculen even sterk worden aangetrokken en geabsorbeerd is het mogelijk om specifieke ongewenste stoffen te verwijderen. Zo wordt actieve kool bijvoorbeeld ook gebruikt voor het zuiveren van grondwater en in sigarettenfilters. Wanneer het wordt toegepast in tandpasta dan zorgt het ervoor dat de vuildeeltjes worden aangetrokken die zorgen voor aanslag en vlekken op de tanden.

Ean

0647213957457

Merk

GlorySmile

Webshop

bol.com

Merchant

bol.com NL

Brand

GlorySmile

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om ““Trio Voordeel” 3x GlorySmile Houtskool tandpasta voor witte tanden / Teeth Whitening Charcoal + 1x “Gratis Bamboo tandenborstel”” te beoordelen